(VIDEO) Acura vrea să readucă în gamă seria legendară Type S! Primul teaser
2 August 2019, 15:33
Acura a publicat primul teaser cu care anunță relansarea seriei legendare Type S, denumire ce mângâie ureche oricărui pasionat de modele de performanță nipone. Constructorul din Japonia nu a oferit prea multe detalii, limitându-se la anunțul conceptului ce va prevesti revenirea seriei legendare în ofertă.

Așadar, teaser-ele publicate de niponi prezintă un viitor concept, care va marca premiera în viitorul apropiat.
Ulterior conceptul ar putea deriva într-un model de serie original, care să aibă un alt indice, afară de legendarul Type S, însă voci apropiate companiei au relatat pentru presa din SUA că Acura planifică relansarea în forță a seriei Type S, ce se va situa în vârful motorizărilor de performanță disponibile pentru actuala gamă de modele.

Astfel, printre primele modele, ce vor beneficia de o versiune de performanță
cu denumirea legendară ar putea fi chiar viitoarea generație Acura TLX – informații în acest sens au fost distribuite încă în 2016, când Honda, compania-mamă Acura, a înregistrat drepturile pentru denumirea TLX Type S. De altfel, utilizarea indicelui renumit asigură că versiunea de top TLX va beneficia nu doar de elemente exterioare mai agresive, dar și un substrat tehnic mai performant.
PiataAuto.mdDenis Godorozea
0
2,215
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!