Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Noua Skoda Scala primește o doză de sportivitate cu versiunea specială Monte Carlo

2 Septembrie 2019 - 15:46
Redacţia PiataAuto.md
Skoda extinde gama de versiuni disponibile pentru noul hatchback Scala cu ediția specială Monte Carlo, care aduce un surplus de individualitate și sportivitate. Premiera publică Skoda Scala Monte Carlo va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, iar primele unități vor fi livrate până la sfârșitul acestui an.
La exterior Scala Monte Carlo se va distinge de alte versiuni prin elementele decorative de culoare neagră-lucioasă, precum calandrul frontal, chenarele prizei de aer din bara de protecție față, capacele oglinzilor exterioare, eleronul de pe hayon și inserția decorativă din bara de protecție spate. Standard nivelul de echipare Monte Carlo include jante speciale de 17 țoli de culoare neagră, opțional fiind oferite jantele de 18 țoli.
Interiorul Scala Monte Carlo este ornamentat cu elemente decorative inspirate din sporturile cu motor, cu tapiserie textilă specială Monte Carlo, ce combină nuanțele de negru și roșu. Volanul este îmbrăcat în piele perforată cu cusături contrastante de culoare roșie, iar scaunele sport asigură un suport lateral mai profilat. O plăcere vizuală va fi creată de lumina ambientală de culoare roșie la nivel de consolă centrală și spațiul rezervat picioarelor șoferului și pasagerului față.
Lista echipamentelor prevăzute standard pentru Scala Monte Carlo include geamurile laterale, lunetă și plafonul panoramic acoperite cu peliculă protectoare umbrită și farurile LED cu lumini de zi. Totodată, versiunea Monte Carlo va putea fi comandată cu toate motorizările disponibile pentru Scala în Europa.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (5 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2020 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter