La Chişinău a fost inaugurat showroom-ul Haval. O nouă marcă chineză în Moldova.

26 Octombrie 2019, 08:36
Ilie Toma
Ieri seară, 25 octombrie, la Chişinău a fost inaugurat un nou showroom. Acesta e dedicat unei mărci chineze noi pe piaţa Moldovei — Haval, care vine cu o gamă de SUV-uri şi offroader-e. Mărcile chineze au avut parte de experienţe amare în ţara noastră acum vreo jumătate de deceniu, însă nu putem nega faptul că între timp automobilele produse în China au făcut paşi gigantici în calitate, tehnologie şi concept.
Haideţi să aruncăm o privire şi la modelele expuse ieri la inaugurarea showroom-ului Haval.

Cel mai accesibile dintre ele e un SUV ultra compact, botezat Haval H2, care era expus într-o nuanţă bicoloră a caroseriei, cu plafon alb şi partea principală a caroseriei de culoare maro, mergând pe filosofia de individualizare avansată a automobilelor mai urbane, destinate în primul rând celor mai tineri. La interior această filosofie continuă cu combinaţii interesante ale tapiseriei. SUV-ul e motorizat cu un propulsor de 1.5 litri turbo, cu 150 CP la activ, şi porneşte de la un preţ de 14,450 euro în ţara noastră. Exemplarul expus avea un preţ de 14,810 euro cu tot cu opţionale.
Haval H6 e modelul de SUV compact, ceva mai mare, cam de talia lui Hyundai Tucson sau Skoda Karoq. Şi aici accentul pe design şi combinaţii mai elevate de culori e simţitor peste tot, iar dotările par foarte decente la prima vedere, fiind vorba până şi de cadrane de bord digitale. SUV-ul începe de la un preţ de 19,550 euro în ţara noastră, fiind disponibil doar cu tracţiune faţă. Exemplarul expus avea un motor de 2.0 litri turbo, de 190 CP, cuplat la o cutie automată cu 7 trepte, iar preţul lui era de 20,025 euro.
Şi, în fine, marele offroader din gamă e Haval H9, care vrea să joace în liga modelelor construite pe cadru dur, cu capacităţi sporite în offroad şi cu rezistenţă la cele mai dure condiţii. Da, acest model e construit pe cadru dur, are tracţiune integrală blocabilă mecanic şi vine echipat cu un motor turbodiesel de 2.0 litri, de 190 CP şi 420 Nm. Dotările exemplarelor aduse în Moldova sunt extrem de generoase, incluzând chiar şi 7 locuri la bord. Preţul porneşte de la 31,500 euro, iar exemplarul expus la inaugurare avea un preţ de 33,390 euro cu tot cu opţionale.
Gama producătorului chinez mai are câteva modelele disponibile în Moldova, inclusiv un pick-up ce porneşte de la un preţ de 17,800 euro inclusiv TVA. Noi vă promitem să avem noile modele Haval drept protagoniste ale viitoarelor noastre teste drive, pentru a le descoase pe îndelete, iar până atunci vă şoptim şi adresa noului showroom Haval Moldova — Calea Orheiului, 20/1, Chişinău.
0
22,695
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!