Skoda a publicat primele schiţe cu habitaclul viitorului crossover accesibil

18 Decembrie 2019, 17:13
Denis Godorozea
Skoda va lansa un nou crossover compact accesibil pe parcursul anului viitor. Modelul de serie va fi prefaţat de conceptul Vision IN, ce urmează să debuteze la Salonul Auto de la Dehli, India, în luna februarie a anului viitor. Până la premiera oficială cehii au publicat o primă schiţă cu designul interiorului conceptului.

Interiorul conceptului va fi la maxim apropiat de cel al modelului de serie. Prima schiţă oficială dezvăluie o planşă de bord inspirată de la cele mai noi modele din gama constructorului din Mlada Boleslav, Scala şi Octavia, cu un ecran generos al sistemului multimedia situat în partea de sus a consolei centrale şi un set de comenzi compact pentru sistemul de climatizare.
Totodată, conceptul va avea un volan absolut nou, inspirat din sporturile cu motor, unde sigla cehilor va fi înlocuită cu inscripţia "Skoda", precum şi la posteriorul noilor modele. Cel mai probabil prizele de aer mai futuriste ale sistemului de climatizare nu vor ajunge pe modelul de serie.

Noul crossover compact Skoda promite un preţ mai accesibil, având la bază platforma MQB A0, comună cu modelele Volkswagen Polo şi T-Cross. Cel mai probabil modelul va fi adresat exclusiv pieţei din India, iar conceptul urmează să fie prezentat în luna februarie a anului viitor.
0
1,679
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!