Suzuki prezintă prima imagine cu conceptul viitorului SUV electric. Cel mai stilat model din gamă?

22 Ianuarie 2020, 13:28
Denis Godorozea
Suzuki a publicat o imagine de teasing cu silueta şi câteva elemente de design a viitorului concept Futuro-e, care ulterior va evolua într-un model de serie. Conceptul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto din New Dehli, ce va avea loc în primele zile ale lunii următoare. Se pare că acesta va fi cel mai stilat şi frumos model din gama Suziki.

De altfel, limbajul stilistic al noului Futuro-e va fi preluat ulterior şi de alte modele electrificate, care urmează să fie lansate de Suzuki, dar şi cel mai probabil şi gama modelelor convenţionale, echipate cu propulsoare termice sau sisteme hibride, va prelua o parte din liniile de design. Crossover-ul va avea o siluetă de coupe, muchii ascuţite pe caroserie şi multiple elemente de iluminare LED.
Cei de la Suzuki nu au dezvăluit prea multe informaţii despre substratul tehnic Futuro-e. Presa occidentală anticipează că cel puţin conceptul va fi un model 100% electric, pe când varianta de serie ar putea opta pentru sisteme de propulsie tradiţionale sau hibride, aceasta fiind o versiune restilizată a crossover-ului Toyota RAV4. Amintim că cele două companii şi-au extins parteneriatul în baza căruia Suzuki poate prelua în întregime platformele şi substratul tehnic a platformei TNGA pentru lansarea propriilor modele. Totuşi, nu este exclusă apariţia unui model electric de serie, care să preia cu exactitate designul conceptului futurist. Mai multe detalii vor fi dezvăluite în cadrul prezentării.
0
1,240
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!