Festivalul Vitezei de la Goodwood a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus

27 Martie 2020, 09:23
Denis Godorozea
Cea de-a 27-a ediţie a Festivalului Vitezei de la Goodwood a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus Covid-19 — anunţul a fost făcut de organizatorii evenimentului. Iniţial evenimentul a fost planificat pentru zilele de 9 — 12 iulie în acest an.
Deocamdată, însă, evenimentul din Marea Britanie nu s-a ales cu o dată nouă, deci nu se cunoaşte când exact va avea loc Festivalul. Organizatorii vor veni cu această informaţie pe parcursul următoarelor săptămâni. Cel mai probabil evenimentul va fi mutat spre finalul verii sau începutul toamnei, însă asta doar în cazul în care se va ameliora pandemia, în caz contrar ar putea fi anulat complet în acest an. Biletele deja achiziţionate pentru Festivalul Vitezei rămân a fi valabile.

La ora actuală pandemia de coronavirus Covid-19 a afectat 201 ţări din lume. La nivel mondial au fost raportate peste 536 mii cazuri de infectare, pandemia cauzând peste 24 mii decese omeneşti. Numărul total de persoane infectate în Moldova a ajuns în seara zilei de 26 martie 2020 la 177, în ţara noastră infecţia a cauzat un deces.
0
1,365
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!