(VIDEO) Cât de uşor noul Land Rover Defender face faţă sarcinilor dificile în offroad?

17 Martie 2020, 10:54
Denis Godorozea
Noul Land Rover Defender a debutat în toamna anului trecut, iar acum câteva zile s-a lansat oficial în ţara noastră. Offroader-ul britanic va putea fi văzut în acţiune în cadrul peliculei James Bond No Time To Die, însă premiera filmului a fost amânată pentru toamna acestui an, astfel până atunci vă invităm să descoperiţi posibilităţile noului Defender într-un material video de mai jos.
În noul clip două unităţi Land Rover Defender vin în ajutorul unui TIR de 20 tone, blocat în nisip şi fără şanse de scăpare cu forţele proprii. Offroader-ele britanice sunt, însă, în apele lor pe acest tip de teren şi acoperire, şi au venit să ajute TIR-ul blocat. Bineînţeles, Defender a făcut faţă cu uşurinţă noii provocări şi şi-a prezentat performanţele şi posibilităţile în offroad practic, oferind un răspuns ferm celor care pun la îndoială capacităţile noii generaţii.
Cazul din video-ul de mai jos a avut loc în Namibia, unde echipa Land Rover se afla într-o expediţie media. Aventura şi operaţiunea de salvare nu a fost, însă, planificată, or şoferul camionului a rămas blocat în nisip pentru trei zile, fără surse de supravieţuire şi fără nici măcar mijloace de comunicare! Având o capacitate de tractare de 3.5 tone, Defender a putut cu uşurinţă să scoată din capcană camionul de 20 tone!
0
1,778
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!