(VIDEO) Ceasul cu mecanism în forma benzinarului W16 Bugatti Chiron, la preţul unui supercar

10 Aprilie 2020, 11:06
Denis Godorozea
Producătorul Jacob & Co prezintă ceasul de mână Bugatti Chiron Tourbillon cu mecanism în forma renumitului W16. Astfel, proprietarii supercar-urilor franceze pot purta propulsorul pe mână acum, ba mai mult de atât, să pornească motorul, or toate pistoanele se mişcă la interiorul ceasului exact precum în faimosul motor. Dar şi preţul este pe măsură.
Ceasul Tourbillon este compus din 578 componente asamblate manual, cu un mecanism sofisticat reprezentat de o figură la scară a motorului W16, cu pistoane şi arbore cotit absolut funcţionale. Afară de acestea, motorul de la interiorul ceasului mai este echipat şi cu cele două turbocompresoare la scară, exact precum şi motorul supercar-ului. Până şi sunetul emis de ceas este inspirat de sunetele produse de propulsoarele cu ardere internă.
Ceasul este executat din titan, iar în loc de sticlă se utilizează safirul, deci construcţia este rezistentă dar şi extrem de costisitoare. Preţul unui ceas este de 280,000 dolari americani, sau circa o zecime din cât costă supercar-ul exclusiv Chiron.
0
3,993
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!