Accident oribil în centrul Chişinăului, azi noapte: cel puţin 3 decedaţi, 6 maşini şi 1 motocicletă făcute zob

17 Mai 2020, 09:05
Redacţia PiataAuto.md
Astăzi noapte, la intersecţia bd. Ştefan cel Mare şi str. Ismail din capitală, a avut loc un adevărat carnagiu rutier, în urma unui impact cu o forţă incredibilă, care a luat viaţa a cel puţin 3 oameni şi a avariat direct şi indirect până la 6 automobile şi 1 motocicletă, conform martorilor oculari.
Se pare că un Audi „zbura” cu viteză enormă din direcţia Negruzzi, iar o Toyota Prius a unui serviciu de taxi vira de pe str. Ismail pe bd. Ştefan cel Mare, aceste două automobile fiind cele care au fost implicate în imapctul iniţial. O Dacia care staţiona la semafor a fost de asemenea absorbită în acelaşi carambol, iar celelalte vehicule par să fi fost parcate în preajmă şi avariate în urma ricoşării automobilelor implicate în impactul iniţial. Deşi INSP nu a venit deocamdată cu un comunicat oficial, din video-urile postate de martori de la faţa locului e clar că există mai mulţi decedaţi — ar fi vorba de cel puţin 3 oameni.
De asemenea, nu putem spune deocamdată exact care e cauza şi cine se face vinovat, dar e clar că avem de-a face cu un nou caz de sfidare gravă a regulilor de circulaţie, viteză absurdă şi, cel mai probabil, traversare pe roşu.

Vom reveni neapărat cu noi informaţii la acest subiect.

Sursă foto: Facebook CarPost.MD
0
54,938
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!