Imagini render: aşa ar putea arăta primul SUV electric Skoda Enyaq

13 Mai 2020, 09:23
Denis Godorozea
Skoda Enyaq este tot mai aproape de debutul oficial — mai devreme cehii au publicat o serie de imagini cu prototipul primului SUV electric de serie camuflat şi au oferit o porţie de informaţii tehnice despre viitorul model, însă designul maşinii rămâne a fi un mister. Ei bine, pentru a ne oferi posibilitatea să ne imaginăm mai bine cum ar putea arăta versiunea de serie Enyaq, cei de la Kolesa.ru au publicat două imagini render, realizate pe baza informaţiilor disponibile şi elementelor stilistice care pot fi văzute pe maşina camuflată.
Skoda Enyaq, versiunea de serie — imagini render

Stilistic Skoda Enyaq se inspiră de la conceptul arătos Vision iV, prezentat anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Totuşi, varianta de serie va avea un aspect exterior ceva mai rezervat cu o siluetă clasică de SUV, în timp ce conceptul părea a fi un coupe cu patru uşi cu tratament special pentru offroad. Se pare, însă, că şi elementele de decor exterioare au migrat pe Enyaq doar parţial — de exemplu, blocurile optice posterioare vor avea o formă clasică, mai pătrăţoasă, însă formele văzute pe concept vor fi incluse în structura interioară a LED-urilor stopurilor.
Conceptul Skoda Vision iV de la care se inspiră primul SUV electric al cehilor

Cât despre siluetă, aceasta seamănă mult cu cea al lui Volkswagen ID.4, o altă premieră electrică pregătită de concernul german în segmentul electromobilelor. Aparent şi tehnic cele două modele vor fi foarte apropiate. Cel mai probabil şi interiorul va fi realizat într-un stil caracteristic celor de la Skoda, care să pună accentul pe practicism şi ergonomie, însă dat fiind substratul tehnic electric, putem anticipa şi surprize mai savuroase din domeniul high-tech.
Skoda Enyaq, versiunea de serie — imagini render

Skoda nu a anunţat deocamdată o dată pentru debutul oficial al noului Enyaq. ţinând cont de situaţia pandemică din lume, acesta ar putea avea loc exclusiv în mediul online şi să devină o surpriză neaşteptată pentru fani. Informaţiile tehnice publicate de cehi mai devreme sugerează, de altfel, că surpriza va avea loc chiar în următoarele săptămâni, rămâneţi aproape!
0
1,757
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!