Tuning bizar venit din Japonia: Toyota RAV4 a fost transformat într-un Lamborghini Urus

6 Mai 2020, 11:48
Denis Godorozea
Dacă râdeţi de încercările concetăţenilor noştri de a adăuga agresivitate şi individualitate maşinilor sale prin pachete de tuning ciudate şi lipsite de stil, descoperiţi creatura specialiştilor atelierului Albermo, care în ciuda denumirii este o casă de tuning din Japonia — tunerii au încercat să transforme noua generaţie Toyota RAV4 într-un Lamborghini Urus...
Putem explica dorinţa de a transforma chiar orice SUV într-un Urus, or modelul italian este unul dintre cele mai scumpe şi cel mai performant model din segment din întreaga lume, însă cei de la Albermo declară în mod serios că noul RAV4 are chiar tangenţe stilistice cu Urus, în special la posterior, iar pentru a-i oferi un aspect similar şi părţii frontale, tunerii au pregătit un kit aerodinamic exterior care vine să înlocuiască bara de protecţie şi calandrul originale. Ba mai mult de atât, pentru ca trecătorii mai puţin experimentaţi să recunoască în această creatură un Lamborghini, tunerii au şi lipit emblema constructorului italian pe maşină.
Setul denumit Albermo XR51 costă circa 2,000 euro în Japonia, iar această sumă cosmică (ca pentru calitatea produsului), nu include şi montarea sau vopsirea elementelor de caroserie. Bara de protecţie faţă poate fi comandată separat, pentru o sumă echivalentă cu circa 1,200 euro. Pe lângă bara de protecţie faţă, pachetul complet include un difuzor cu imitarea terminaţiilor sistemului de evacuare, care este montat chiar pe bara de protecţie spate originală, şi un eleron pentru partea de sus a hayonului.
0
2,604
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!