Vis realizat pentru un băieţel de 5 ani care a pornit singur cu maşina să cumpere un Lamborghini

7 Mai 2020, 12:28
Denis Godorozea
Un caz incredibil a uimit spaţiul online cu câteva zile în urmă, când poliţia americană a oprit o maşină şi a depistat că la volan se afla un copil de doar 5 ani, singur în maşină, pornind într-o călătorie interstatală din Utah spre California pentru a achiziţiona un Lamborghini. Băiatul a pornit singur la drum după o ceartă cu părinţii, iar în buzunar avea doar 3 dolari.
Acum istoria a primit o continuare foarte frumoasă — băiatul şi-a realizat, totuşi, visul, deşi nu a ajuns la destinaţie ci transportat acasă de poliţie. Ei bine, părinţii nu i-au achiziţionat un Lamborghini de vis, însă istoria copilului s-a făcut auzită în toată lumea, astfel încât internauţii şi-au propus să ajute micuţul să-şi realizeze visul măcar parţial.
Jeremy Neves, care deţine un Lamborghini Huracan, a rămas încântat această istorie şi s-a oferit să prezinte maşina de vis copilului, ba mai mult de atât, băiatul a savurat din acceleraţia maşinii şi a avut posibilitatea de a o conduce în braţele proprietarului maşinii.
0
1,820
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!