Lamborghini lansează actualizări pentru SUV-ul de performanţă Urus

18 Iunie 2020, 15:59
Denis Godorozea
Lamborghini oferă posibilităţi noi de personalizare clienţilor prin pachetul Pearl Capsule disponibil pentru SUV-ul Urus. Oferta constructorului italian include câteva nuanţe noi de caroserie, jante din aliaj uşor originale şi combinaţii noi de tapiserie interioară.
Cei ce vor opta pentru noul pachet stilistic vor putea alege dintre 3 combinaţii noi de vopsea pentru caroserie. În toate cazurile plafonul este de culoare neagră şi vine să contrasteze cu una dintre cele trei culori speciale: Arancio Borealis (portocaliu), Giallo Inti (galben) şi Verde Mantis (verde).
Concomitent cu plafonul mai multe elemente de decor exterioare au fost vopsite în nuanţa contrastantă de negru, precum capacele oglinzilor retrovizoare, pragurile laterale, lamelele şi splitterul integrate în bara de protecţie faţă, eleroanele posterioare şi difuzorul din bara de protecţie spate. Aspectul exterior este condimentat de jantele originale de 23 inch, de culoare neagră.
Un stil asemănător este adaptat şi pentru habitaclul SUV-ului. În funcţie de culoarea caroseriei vor varia şi nuanţele tapiseriei interioare, unde culoarea de negru vine să contrasteze cu culorile de galben, portocaliu sau verde.
Cu ocazia lansării noilor pachete de individualizare, cei de la Lamborghini anunţă îmbunătăţiri tehnice pentru întreaga gamă Urus. Printre acestea se numără asistentul de parcare, iar lista opţionalelor a fost suplinită cu sistemul audio Sensonum cu 17 difuzoare.
0
2,061
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!