(VIDEO) Cu maşina constant pe contrasens, pe traseul Străşeni-Chişinău

14 Iunie 2020, 08:29
Redacţia PiataAuto.md
Comportamentul în trafic al unor şoferi nu poate fi supus nici unei explicaţii logice. Pur şi simplu nu poţi înţelege ce poate fi în capul unui şofer care decide să conducă în asemenea hal pe drumurile publice.
Un asemenea video a fost surprins ieri pe traseul Străşeni-Chişinău — cel reparat acum mai bine de un an şi lăţit la 2 benzi per sens, fără vreo barieră separatoare între sensuri şi deja proslăvit nefast prin mai multe accidente letale. În filmuleţ se poate vedea cum un Mercedes-Benz conduce constant pe contrasens, impunând maşinile de acolo să se ferească pentru a evita impactul frontal. Şi asta în timp ce banda alăturată a direcţiei normale de mers era absolut liberă — nu că dacă n-ar fi fost pustie, i s-ar fi scuzat gestul.

Totuşi, comportamentul şoferului nu se supune nici unei logici. Noi putem să ne gândim doar la o stare avansată de ebrietate alcoolică sau narcologică drept presupunere, pentru că un om aflat în toate apele n-ar fi condus aşa. Conform martorului situaţiei, Mercedesul a mers cam 2 km în asemenea manieră! Iar dacă INSP va avea dificultăţi în a identifica numerele de înmatriculare, martorul le-a comunicat public: NGB 596.
0
6,121
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!