Versiunea Club Sport vine în gama BMW M5? Un prototip a fost surprins camuflat pe Nurburgring

23 Iunie 2020, 09:17
Denis Godorozea
Deşi premiera oficială a avut loc cu câteva zile mai devreme, se pare că bavarezii nu au finalizat complet actualizarea sedanului de performanţă BMW M5, or cel puţin acesta se va alege cu încă o versiune de performanţă, care tocmai a fost surprinsă camuflată în timpul testelor pe Nurburgring. În mediul online circulă deja şi primele informaţii despre versiunea respectivă.
Aşadar, se anticipează că prototipul misterios este un M5 CS, o versiune de performanţă de top, care se va situa în gamă pe o treaptă mai sus de M5 Competition, care a fost dezvăluită odată cu M5 facelift, acum câteva zile. Oricare ar fi noua versiune, aceasta cu siguranţă va utiliza acelaşi propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri, însă conform primelor informaţii, acesta va oferi la activ 650 CP (+25 CP comparativ cu versiunea Competition şi +50 CP comparativ cu versiunea M5).
Prototipul surprins pe Iadul Verde sugerează şi alte modificări savuroase — noua versiune M5 se va distinge de celelalte şi în materie de design. Cel puţin, aceasta va avea o bară de protecţie faţă modificată, iar la posterior se va regăsi un alt difuzor şi un eleron mai generos pe capacul portbagajului. Deocamdată, însă, nu se cunoaşte când ar putea avea loc premiera noii versiuni M5.
0
1,098
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!