(VIDEO) Colecţionarul din Moldova, care adună de 35 de ani maşinuţe, şi colecţia sa incredibilă

11 Iulie 2020, 13:24
Ilie Toma
Vasile Taucci trăieşte în Chişinău. A lucrat şofer toată viaţa, iar o mare parte din munca sa a făcut-o în calitate de şofer al camioanelor care transportau pâine. Livra pâine magazinelor din Chişinău, în fiecare zi asigurând acea parte a logisticii la care puţini ne gândim vreodată, când punem pâinea pe masă.
Însă, pe lângă munca sa de la volan, toată viaţa a avut o mare pasiune: să colecţioneze maşinuţe. Primele exemplare a început să le cumpere încă după armată, prin anii ’80. De atunci, de peste 30 de ani (aproape 40, de fapt), Vasile Taucci adună noi şi noi exemplare la scara 1:43. Are maşinuţe cumpărate încă de prin vremea URSS, are maşinuţe cumpărate pe urmă, din toate sursele posibile, cu fiecare ocazie posibilă. Colecţia sa numără azi sute de exemplare şi cuprinde şi toată industria auto sovietică, şi maşini de pe alte meleaguri. Iar pe lângă asta, fiecare maşinuţă are în ea o parte din memoria vieţii sale!
Un om din Chişinău, care are o pasiune din alea, care ţin toată viaţa. Un om de lângă noi, simplu, dar atât de special în acelaşi timp. Noi l-am vizitat acasă la el, în lumea colecţiei sale, pentru a vă aduce povestea colecţiei lui excepţionale în reportajul video de mai jos!

ATENŢIE: Reportajul video are coloană sonoră în rusă, dar dispune de SUBTITRE în română şi engleză, vă rugăm să vă asiguraţi că le activaţi pe cele necesare din player-ul YouTube!
0
5,364
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!