(VIDEO) Tineri, neliniştiţi şi pasionaţi. Povestea unui BMW Seria 3 E36 avariat în plin drift şi reparat

27 Iulie 2020, 20:24
Redacţia PiataAuto.md
În zilele noastre, când tot mai mulţi tineri n-au interes decât pentru Instagram, TikTok şi smartphone-uri, când dai peste o gaşcă de tineri pasionaţi de motoare, maşini şi reparaţii la ele pare aproape o excepţie. Iar noi am dat recent pentru un grup de asemenea pasionaţi polonezi, care au gustat şi din plăcerea sportivităţii unor maşini savuroase, dar şi din gustul amar al momentului când una din maşinile lor a fost accidentată.
Deşi ei menţionează că aleg drumuri închise pentru sesiunile lor de drift, în mare parte din păduri, noi nu băgăm mâna în foc că absolut tot ce fac ei este legal şi-i îndemnăm pe toţi să respecte regulile de circulaţie şi să conştientizeze că asemenea manevre trebuie făcute doar în spaţii controlate, unde publicul nu are acces. Dar istoria BMW-ului lor Seria 3 E36 e interesantă de urmărit, pentru că musteşte de entuziasm tineresc din acel rar întâlnit în zilele noastre.

Într-una din zile, posesorul acestui BMW, şi el parte a acestui grup de prieteni, a acceptat ideea de a merge pe un asemenea drum de pădure pentru o sesiune de drift şi filmări. Plouase câteva zile anterioare şi asfaltul încă umed al drumului forestier părea ideal pentru a arunca maşina în drift-uri.
Doar că un asemenea drum poate fi neiertător cu cea mai mică greşeală a unui derapaj controlat, din cauza copacilor de pe margine. Anume asta s-a întâmplat, BMW-ul şi-a pierdut la un moment dat traiectoria corectă şi a ajuns cu partea frontală într-un copac, fiind avariat destul de grav. Asta puteţi vedea în primul video de mai jos. Sigur, toată treaba putea fi mult mai urâtă, însă din fericire, cel de la volan n-a fost rănit.
În cel de-al doilea video ei demonstrează şi cum au reparat BMW-ul lor după această întâmplare. Din nou, poate că n-au făcut-o aşa cum ar fi făcut-o profesioniştii BMW şi recunosc chiar ei asta, dar în tot procesul ăsta e o doză de entuziasm şi sinceritate din aia tinerească, prin care am trecut cândva cu toţii şi din care am învăţat la vremea noastră câte ceva. Sigur, când ne maturizăm şi mai însurim la cap cu toţii, vedem multe potenţiale pericole în asemenea experienţe, dar când eşti tânăr, neliniştit, şi pasionat de maşini în acest fel, totul pare un pic mai altfel, nu-i aşa?
0
5,023
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!