Acesta este cel mai detaliat model Mercedes-Benz 600 Pullman W100 la scară

4 August 2020, 14:47
Denis Godorozea
Modelele la scară sunt adevărate bijuterii pentru colecţionari, dar şi obiecte extrem de dorite printre pasionaţii auto. Cele mai detaliate dintre ele ajung să coste până şi mii de euro, iar astăzi avem un video cu unul dintre cele mai scumpe, probabil, modele la scară, or acesta este cel mai detaliat Mercedes-Benz 600 Pullman W100.
Deobicei, modelele la scară surprind cu portiere, protbagaje şi capote ce pot fi deschise, însă acest Pullman are şi o trapă, ce poate fi acţionată manual, dar şi geamurile laterale. Totodată, maşinuţa are un set de capace detaşabile pentru jantele de fier, ba mai mult de atât, jantele pot fi demontate asemenea unui automobil obişnuit, or au şuruburi detaşabile. Pe aripile frontale pot fi montate fixatoare pentru drapelele misiunilor diplomatice, iar mai aproape de parbriz se regăseşte şi o entenă retractabilă.
Portbagajul poate fi deschis şi surprinde printr-o tapiserie foarte apropiată de cea a maşinii originale, iar în partea dreaptă a compartimentului este un spaţiu rezervat şi acoperit pentru roata de rezervă. Extrem de detaliat este compartimentul de sub capotă, unde toate elementele motorului şi cele periferice sunt redate în cele mai mici detalii. Interiorul repetă în detalii habitaclul unui Pullman originala, cu tapiserie din piele şi scaune retractabile.

Nu cunoaştem preţul modelului din imagini, dar utilizatorii reţelelor sociale sugerează că o asemenea maşină ajunge să coste pe eBay până la 1,500 dolari.
0
2,179
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!