Toyota Camry marchează 40 ani de la prima lansare cu o ediţie specială, extra-neagră

6 August 2020, 15:14
Denis Godorozea
Prima generaţie Toyota Camry a fost lansată pentru prima dată acum 40 ani. Cu ocazia acestei aniversări constructorul japonez şi-a propus să lanseze o ediţie specială, dedicată fanilor de pe piaţa locală, dar şi cumpărătorilor din SUA. Varianta Black Edition este disponibilă acum pentru comandă, iar livrările vor demara în câteva săptămâni.
Noua interpretare are la bază nivelul de echipare de top (în SUA — XSE, cu decor sportiv), de la care se mai distinge cu finisaje de culoare neagră, care vin să înlocuiască suprafeţele cromate, şi elemente decorative adiţionale pe exterior, precum un eleron compact montat pe capacul porbagajului. Standard Camry Black Edition este echipată cu jante din aliaj de 18 ţoli de culoare neagră.
Cumpărătorii ce vor opta pentru ediţia respectivă vor mai putea alege, însă, alte două nuanţe pe lângă cea neagră — albă Platinum White Pearl Mica şi roşie Emotional Red II, iar în acest caz sedanurile vor avea acoperişul şi elementele decorative exterioare de culoare neagră. Modificările aplicate interiorului sunt similare, iar clienţii vor trebui să aleagă dintre două interpretări ale habitaclului sport, fie cu piele de culoare neagră, fie de culoare roşie. În ambele cazuri scaunele vor fi preluate de la varianta XSE, cu suport lateral mai profilat şi tetiere integrate.
Toyota Camry Black Edition vine şi cu un set maxim de opţionale inclus, pe listă fiind trecute toate sistemele de siguranţă şi asistenţă disponibile pentru sedan pe pieţele din SUA şi Japonia. Modificări tehnice, însă, tradiţional pentru astfel de ediţii nu au intervenit. În funcţie de piaţă, Camry Black Edition va putea fi comandată cu benzinarul aspirat natural de 2.5 litri, fie în interpretarea hibridă.
1
2,222
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!