(VIDEO) Trei bărbaţi s-au luat la pumni după gestul obscen al unui pasager, în plin trafic în Chişinău

20 August 2020, 13:46
Denis Godorozea
Un nou incident cu pumni în plin trafic a avut loc la Chişinău. Cazul a fost surprins de o cameră de bord a unui şofer pe strada Mihai Viteazul din capitală. Nu cunoaştem de la ce a început conflictul dintre şoferii şi pasagerul a două maşini, dar gestul obscen al pasagerului de Volkswagen a dus la escaladarea conflictului.
Din ceea ce putem vedea în imaginile video, pasagerul Volkswagen-ului a arătat degetul mijlociu unui alt participant la trafic, la volanului unui Volvo. Şoferul s-a arătat nemulţumit de gestul pasagerului şi a oprit pentru a clarifica situaţia. Ei bine, şi cei doi bărbaţi de la bordul Volkswagen-ului nu au încercat să calmeze spiritele şi l-au luat la pumni pe şoferul Volvo-ului. Până la urmă, un al treilea şofer a oprit în spatele celor două maşini şi, aparent, a reuşit să calmeze spiritele.

Nouă nu ne rămâne decât să îndemnăm şoferii să se respecte reciproc, indiferent de situaţiile de conflict din trafic. Până la urmă, încălcările, în special cele grave, trebuie pedepsite conform legii, dar nu să recurgem la reglări de conturi.
0
4,713
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!