Noi detalii despe şoferul care făcea drift-uri ieri în parcul afgan: poliţia l-a identificat şi pedepsit

8 Septembrie 2020, 09:25
Ilie Toma
Ieri dimineaţă un filmuleţ a şocat locuitorii Chişinăului: un şofer încerca să facă nişte pseudo drift-uri pe teritoriul parcului afgan, ba chiar în jurul monumentului eroilor căzuţi în războiul din Afganistan. Se pare că poliţia a fost de această dată foarte operativă în a-l identifica şi prinde pe făptaş.
Acesta a fost reperat la scurt timp de un echipaj de poliţie. Protagonistul s-a dovedit a fi un tânăr de 28 de ani, aflat în stare de ebrietate avansată. Testul alcoolscopic a demonstrat o concentraţie de 1.04 mg/l în aerul expirat!

Poliţia l-a documentat pentru condusul în stare de ebrietate, iar pentru isprava sa din parc i s-a făcut un proces verbal pentru condusul agresiv, fiindu-i ridicat imediat şi permisul de conducere. Amintim, condusul agresiv se pedepseşte cu amendă de la 1,500 la 2,000 lei, cu aplicarea a 5 puncte de penalizare şi suspendarea permisului pe o perioadă de la 6 luni la un an. În acest caz pedeapsa pentru starea avansată de ebrietate va fi mult mai dură, însă, ea presupunând o amendă uriaşă şi un dosar penal.
0
3,411
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!