Record în Moldova: un şofer oprit de poliţie avea 335 încălcări surprinse de camerele de trafic, adunând amenzi de sume imense

11 Martie 2024, 13:47
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia din Moldova anunţă azi o situaţie de excepţie, în care a descoperit că un şofer pe care l-a oprit avea 335 de încălcări rutiere surprinse de camerele video de monitorizare a traficului! Mai mult ca atât, toate aceste încălcări au fost adunate în numai 8 luni şi au ajuns să cumuleze amenzi de sume imense.
Mai exact, şoferul în vârstă de 50 de ani a adunat amenzi în sumă de 249.150 lei, echivalentul a aproape 13 mii euro! Totodată acesta a adunat şi 1.155 puncte de penalizare!
Şoferul conducea un VW Crafter pe ruta Chişinău-Tiraspol, tot pe acest traseu fiind şi oprit de poliţie.
Surprinzător, dar şoferul şi-a recunoscut toate cele 335 încălcări, iar poliţia spune că acesta a şi achitat deja amenzile care i s-au invocat. Poliţiştii i-au făcut 335 de procese verbale, apropo, iar conform legii, dacă amenda e achitată în termen de 72 ore în Moldova, cuantumul ei de facto se reduce la 50%. Unele încălcări contravenţionale pot fi însoţite de tranzacţie de recunoaştere a vinei, iar astfel cuantumul se reduce la 25%.
1
1,395
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!