Primul SUV Coupe din gama europeană Skoda va fi Enyaq GT! Primele imagini cu electromobilul camuflat

8 Septembrie 2020, 10:28
Denis Godorozea
Se pare că cehii pregătesc o premieră ferbinte pentru următoarele luni — în timpul testelor a fost surprinsă o nouă versiune a SUV-ului electric Enyaq, cu siluetă coupe, care ar urma să devină primul model de acest fel în oferta europeană Skoda. Modelul tocmai a fost surprins pentru prima dată pe drumurile publice în timpul testelor, cu caroseria camuflată.
Se presupune că noul model va fi denumit Enyaq GT, după exemplul versiunilor Coupe ale SUV-urilor comercializate pe piaţa din China, unde cehii oferă de luni bune asemenea modele. SUV-ul are o caroserie bine camuflată, asfel încât nu pot fi văzute diferenţele de design comparativ cu versiunea de serie prezentată acum câteva zile, cu excepţia formei caroseriei, bineînţeles.
La moment nu există careva informaţii oficiale despre substratul tehnic sau termenii de lansare. Vestea bună este, însă, că maşina a fost surprinsă în teste în traficul european, iar acest fapt rezervă mai multe şanse de apariţie anume pe pieţele europene. Până la urmă, cehii urmăresc să diversificie la maxim oferta în gama electromobilelor pe principalele pieţe. Substratul tehnic cel mai probabil va fi preluat în întregime de la Enyaq, iar entuziaştii pot aştepta doar mici actualizări la nivel de suspensie pentru senzaţii mai tari în condus.
0
1,053
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!