Un veteran de război de 104 ani a primit în dar un Chevrolet nou-nouţ de la un showroom din SUA

30 Septembrie 2020, 18:23
Denis Godorozea
Un showroom Chevrolet din New York a relatat istoria unui veteran de război în vârstă de 104 ani, venit să cumpere o maşină în reprezentanţa Joe Basil Chevrolet. În loc să achiziţioneze maşina, veteranul a primit-o absolut gratuit din partea showroom-ului, parte a proiectului anual iniţiat de Joe Basil pentru sprijinul veteranilor de război.
În postarea originală de pe Facebook cei de la Joe Basil nu au relatat despre cariera militară a lui Clint, veteranul în vârstă de 104 ani, însă presa americană sugerează că acesta a luptat în cel de-al Doilea Război Mondial. Chiar şi la aşa o vârstă înaintată, Clint continuă să conducă un automobil personal, iar recent a decis să-şi achiziţioneze un Chevrolet nou. Dar mare i-a fost surpriza când cei de la Joe Basil i-au spus că nu are de achitat nimic pentru noul Sonic expus în showroom. Angajaţii reprezentanţei auto i-au mulţumit pentru meritele sale şi au menţionat că nici aşa societatea nu-i va putea răsplăti vreodată eroismul.
Presa americană mai menţionează, că reprezentanţa Joe Basil Chevrolet din New York a mai organizat asemenea campanii anii precedent, dedicate veteranilor de război, aceştia fiind invitaţi la evenimente speciale în cadrul showroom-ului. În acest an, însă, desfăşurarea unui eveniment cu invitaţi a fost imposibilă din cauza situaţiei pandemice globale.
0
2,900
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!