(VIDEO) Cum arăta o publicitate pentru ZAZ de export în anul 1966

8 Septembrie 2020, 18:56
Redacţia PiataAuto.md
Ştiţi deja că în perioada sovietică cele mai bune versiuni şi cele mai bine echipate din ele plecau la export. Unele beneficiau de motoare mai puternice, altele pur şi simplu erau mai calitativ produse şi aveau acea atenţie la detalii care le lipsea adeseori exemplarelor din interiorul URSS.
Şi cum credeţi că arăta un asemenea film de promovare a unui model în versiune de export? ZAZ 966 a fost lansat în anul 1966 şi imediat a fost ceată o versiune ceva mai nobilă pentru pieţele externe. Filmul de mai jos era creat în URSS, avea dublura originală în rusă, însă el a fost ulterior tradus pentru pieţele importante. Noi l-am găsit datorită faptului că acelaşi ZAZ 966 fusese vândut şi în Finlanda, dar avea altă denumire — Jalta.

Şi acum într-un moment de pauză cu accent nostime, vedeţi învideo-ul de mai jos cum îşi prezentau sovieticii noua lor creaţie publicului occidental, ce manevre făcea maşina în spotul publicitar şi pe ce punea ea accentul. Iar dacă v-aţi întrebat vreodată de ce înainte nu exista segmentul SUV-urilor, răspunsul îl veţi înţelege după ce veţi vedea acest spot — pentru că înainte cam toate maşinile erau create să poată face ceea ce azi nici unele SUV-uri nu pot!
1
1,718
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!