(VIDEO) Vedeţi cum un avion îşi ia zborul de pe o autostradă după o aterizare forţată

10 Septembrie 2020, 14:39
Denis Godorozea
Automobiliştii ce circulau pe traseul I-640 din statul american Tennesse au fost întâmpinaţi de un coleg de "trafic" mai puţin obişnuit — un avion de mici dimensiuni, ce poate adăposti la bord un pilot şi doi pasageri, a aterizat forţat chiar pe traseu după ce a rămas în aer fără combustibil! Ulterior, aeronava şi-a putut continua cursa, or autorităţile au intervenit prompt.
Video-ul de mai jos surprinde momentul decolării avionului Cessna 172, dar nu şi aterizarea acestuia, una surprinzătoare pentru ceilalţi participanţi la trafic. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu accidente sau persoane traumatizate.
După cum anunţă presa americană, avionul a decolat din Sky Rach Airport, urmând să ajungă la Island Home Airport din Knoxville. La un moment dat, însă, pilotul a realizat că a rămas practic fără combustibil, astfel încât aeronava nu ar mai fi putut ajunge la destinaţie, şi a decis să aterizeze pe o şosea automobilistică din apropiere. În scurt timp au intervenit forţele de ordine, poliţia şi pompierii, care au documentat cazul şi au asistat pilotul cu realimentarea avionului, iar ulterior poliţia a blocat traficul pe toate benzile într-o direcţie, pentru ca avionul să poată decola fără careva obstacole şi pericole.
1
1,705
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!