(VIDEO) A fost găsit şoferul căutat de poliţie, după ce a accidentat grav un pieton pe str. Milescu Spătaru în Chişinău şi a fugit!

2 Octombrie 2020, 15:16
Redacţia PiataAuto.md
Acum două zile, vă informam despre desfăşurarea unor ample filtre de poliţie pe str. Milescu Spătaru din capitală, poliţia fiind în căutarea unor martori ai accidentului produs cu o zi mai devreme, la aceeaşi oră de dimineaţă, în care un automobil a lovit puternic un pieton — o doamnă în vârstă de 33 de ani — şi a fugit de la locul accidentului.
Ei bine, la două zile distanţă, poliţia a anunţat că l-a găsit pe acesta graţie măsurilor intense de investigaţie. Şoferul fugar conducea în acel moment un automobil Toyota şi a izbit din plin pietonul, care, aparent, traversa neregulamentar strada. Totuşi, şoferul Toyota a părăsit imediat locul accidentului, fără măcar să acorde primul ajutor pietonului. Ulterior, pietonul a fost preluat de ambulanţă în stare gravă.

Şoferul fugar a declarat că nu ar fi observat doamna care traversa drumul, iar dupa impact a părăsit locul accidentului rutier. Acum şoferul e cercetat penal şi riscă între 3 şi 7 ani de închisoare.

Vă mulţumim pentru implicare şi distribuirea ştirii iniţiale de acum două zile, când anunţam operaţiunea poliţiei!
0
1,719
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!