A adormit la semafor de beat ce era şi a fost găsit de poliţia din Iaşi sforăind

10 Decembrie 2020, 14:41
Redacţia PiataAuto.md
Un caz incredibil s-a produs în Iaşi, România, în ziua de luni, 7 decembrie 2020, caz care ar fi nostim, dacă n-ar fi şi periculos. Un şofer care staţiona la semafor a adormit direct la volan, cât aştepta culoarea verde. Când s-a făcut verde, celelalte maşini l-au tot claxonat şi ocolit, vreme de mai multe cicluri de semafor, însă şoferul era de neclintit. Un şofer a anunţat un echipaj de poliţie ce staţiona într-o zonă apropiată.
Poză simbol

Când au venit poliţiştii şi au văzut tânărul şofer nemişcat, cu capul pe volan, primul gând a fost că acesta a suferit un atac de cord sau o altă cauză medicală, care l-a făcut inconştient. Au încercat să deschidă uşa, au bătut în geam şi erau gata să spargă deja geamul pentru a avea acces, însă şoferul s-a trezit brusc. Aici a fost şi momentul în care poliţiştii au observat o stare evidentă de ebrietate şi l-au supus testului, care a confirmat suspiciunea: bărbatul avea 0.94 mg/l de alcool în aerul expirat. Mai mult ca atât, el avea deja permisul suspendat, tot pentru condus anterior în stare de ebrietate.
Prin urmare, şoferul a fost reţinut, dus la secţie pentru un nou test, care a indicat o valoare şi mai mare, de 1.03 mg/l. Poliţiştii au solicitat arest de 30 de zile pentru şoferul beat şi somnoros, urmând ca magistraţii din Iaşi să decidă azi confirmarea arestului preventiv.
0
1,119
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!