E oficial: Tesla va deschide un showroom şi un centru de deservire în România! Americanii caută angajaţi

16 Decembrie 2020, 09:26
Denis Godorozea
Tesla este gata să vină oficial în România — constructorul american de electromobile vrea să deschidă un showroom şi un centru de deservire. Cu acest scop Tesla a publicat 5 anunţuri pentru posturi vacante pentru viitoarea reprezentanţă oficială, ce ar putea apărea în România în cursul anului viitor. Astfel, compania a confirmat pentru prima dată planurile de expansiune în estul Europei.
Anunţurile au apărut în urmă cu câteva zile pe site-ul oficial Tesla. Potrivit informaţiilor, showroom-ul şi centrul de deservire vor fi construite la Bucureşti, dar fără a anunţa deocamdată vreo adresă exactă. Printre posturile vacante se numără un manager de showroom, consultanţi, dar şi angajaţi în service. De menţionat, că mai devreme Tesla anunţa planuri de expansiune în ţările din estul Europei, însă pe listă niciodată nu figura şi România până acum.
În contextul creşterii cererii pentru electromobile în România, electromobilele cu emblema Tesla rămân a fi populare, chiar şi fiind importate neoficial. Doar în cursul acestui an în ţara vecină au fost importate 56 electromobile americane, potrivit Automarket.ro. Lansarea brandului pe cale oficială, fireşte, doar va spori cererea pentru electromobilele Tesla. Cel mai probabil, odată cu această lansare americanii vor extinde în România şi reţeaua de staţii de încărcare rapidă Supercharger.
0
1,539
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!