Un bărbat a rămas blocat în maşină sub mormane de zăpadă timp de 10 ore în SUA din cauza unui curăţător de zăpadă

22 Decembrie 2020, 13:37
Denis Godorozea
Un şofer a fost salvat de poliţie după ce a fost blocat timp de 10 ore în propriul automobil sub mormanele de zăpadă apărute după precipitaţiile abundente din statul New York. Bărbatul a alertat imediat serviciile de intervenţie imediat ce a ajuns sub zăpadă, însă autorităţile au avut nevoie de mai multe ore pentru a identifica unde se află acesta.
La volanul maşinii se afla Kevin Kresen, un bărbat în vârstă de 58 ani. Acesta a alertat serviciile de urgenţă că a rămas blocat în propriul automobil, într-o localitate, chiar în faţa unei case, după ce a fost acoperit cu un strat de zăpadă de aproape un metru şi jumătate de o autospecială angajată în deszăpezirea străzii. Câteva echipaje de poliţie au pornit în căutarea bărbatului, dar nu l-au putut găsi.
Au trecut aproximativ 10 ore cât bărbatul rămăsese în capcana de fier, cu motorul oprit, fără posibilitatea de a încălzi habitaclul. Acesta a fost găsit accidental de sergentul Jason Cawley, care a pornit în căutarea lui. Inspectorul a deszăpezit parţial maşina, astfel încât să aibă acces la portiera şoferului, pentru a-l elibera. Imediat acesta a fost transportat la spital cu hipotermie şi degerături. Acum viaţa lui este în afara oricărui pericol.
0
1,646
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!