(VIDEO) Balet cu excavatorul electric sau cum arată o zi perfectă în munca de operator de excavator

25 Ianuarie 2021, 18:46
Ilie Toma
Cum îţi imaginezi tu munca unui operator de excavator? Gălăgioasă, plină de vibraţii, dificilă, nu-i aşa? Cei care poate chiar au experienţă de a munci în asemenea domenii ne-ar putea spune şi mai mult despre cum arată o zi de muncă în cabina unui asemenea utilaj.
Dar dacă utilajul, adică excavatorul, ar fi electric? Da, da, excavator electric! Există şi aşa ceva, chiar dacă subiectul unor asemenea vehicule este adeseori eclipsat de tot soiul de premiere de autoturisme. Cei la divizia de echipamente de construcţie Volvo nu stau pe loc, ba chiar se poate spune că au luat-o înaintea multor altor producători şi au deja în producţie şi în vânzare, un asemenea excavator electric, numit Volvo EWR130E. Noaptea îl încarci, iar ziua operatorul munceşte fără emisii directe şi mai ales, fără zgomotul şi vibraţiile clasice!
Cât de liniştită ar putea fi o zi de muncă la panoul de comandă al unui asemenea excavator? Ca un balet pe muzică clasică! Şi la fel de dibace ar putea fi şi mişcările braţelor acestui excavator! Cei de la Volvo au un video superb, despre asta, în care un maestru meseriaş execută baletul perfect cu excavatorul său!
0
1,462
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!