(VIDEO) O maşină a ars complet după ce a derapat de pe traseu şi s-a inversat în câmp în stânga Nistrului

21 Ianuarie 2021, 11:50
Denis Godorozea
Un automobil a fost făcut scrum după ce s-a răsturnat de mai multe ori derapând de pe un traseu din stânga Nistrului. Din fericire, şoferul a reuşit să părăsească habitaclul maşinii până aceasta a fost cuprinsă complet de de flăcări.
Cazul a avut loc pe traseul ce leagă oraşele Tiraspol şi Grigoriopol, în apropiere de localitatea Mălăeşti. La volanul maşinii de model Volkswagen Passat, potrivit presei locale, se afla un bărbat de aproximativ 30-35 ani. Deplasându-se pe şosea, la un moment dat acesta a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe carosabil, ajungând în câmp, unde maşina s-a inversat de câteva ori şi s-a izbit de un copac. În câteva clipe a început un incendiu care a distrus complet unitatea de transport, dar din fericire nimeni nu se afla la interior în acel moment.

În urma accidentului şoferul a avut, totuşi, nevoie de îngrijiri medicale, solicitând ajutorul medicilor. Culmea este că ambulanţa sosită la faţa locului a fost accidentată de un alt automobil, ce se deplasa în zonă în acel moment, iar astfel a fost solicitat ajutorul unui alt echipaj care să transporte persoanele traumatizate la spital.

Sursa: Telegram / Ungureanu 112
0
954
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!