Joe Biden ar putea renunţa la Bestia lui Donald Trump în favoarea unei limuzine prezidenţiale mai stilate

2 Februarie 2021, 17:26
Denis Godorozea
Cel de-al 46-lea preşedinte SUA, Joe Biden, ar putea renunţa la limuzina clasică dezvoltată de General Motors în favoarea unei maşini blindate noi, cel mai probabil create în baza celor mai noi tehnologii din portofoliul gigantului american. Deocamdată, însă, nu au fost oferite informaţii oficiale în acest sens, dar entuziaştii din mediul online au încercat să-şi imagineze cum va arăta noul automobil prezidenţial.
General Motors este furnizorul limuzinelor prezidenţiale pentru Casa Albă din 1993 — maşinile super speciale utilizează cele mai performante tehnologii de protecţie şi unităţi de propulsie din ceea ce poate oferi GM, dar menţin, deobicei, aspectul clasic Cadillac. Cel mai recent model pregătit special pentru preşedinte a fost The Beast, limuzina blindată cu design clasic construită pe platforma GMC TopKick, dedicată pickup-urilor.
Ei bine, cel mai probabil viitorul model va păstra un asemenea substrat tehnic, preluat de la pickup-urile moderne din cadrul General Motors, pe când designul ar putea fi actualizat în conformitate cu noul limbaj stilistic al mărcii Cadillac, prefaţat anterior de SUV-ul Lyriq, model ce se va transforma într-un SUV 100% electric de serie. Totodată, este posibilă aplicarea unui facelift bestiei actuale, or de la producţia abia de au trecut 3 ani. Voi ce ziceţi de un asemenea design pentru limuzina prezidenţială?
0
3,843
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!