Poliţia din Moldova îşi scoate la vânzare maşinile vechi şi oricine poate cumpăra una

17 Februarie 2021, 11:22
Denis Godorozea
Inspectoratul General de Poliţie (IGP) din Moldova anunţă vânzarea a 33 vehicule aflate anterior în serviciu. Maşinile rulate, printre care modele BMW, Chevrolet, Lada, Mitsubishi, Opel, Renault şi UAZ, vor fi vândute prin licitaţie, la care pot participa toţi doritorii, iar preţurile pornesc de la puţin peste 5,700 lei, fiind vorba în acest caz despre un GAZ-31029.
Imagine simbol

Majoritatea modelelor scoase în vânzare au fost produse în Rusia în anii 1990, fiind vorba despre modele Lada, GAZ şi UAZ. Printre modele europene se numără BMW Seria 3 şi Seria 5, Opel Omega, Renault Clio Symbol, pe listă regăsindu-se şi un Chevrolet Lacetti, dar şi un Mitsubishi Pajero, produs în 2004. Cea mai mare valoare estimativă este indicată de o Lada VAZ-21310 în caroserie break, produsă în 2008, care va porni la licitaţie de la preţul de 37,107 lei.

La licitaţia ce va avea loc în data de 3 martie 2021 pot participa toţi doritorii, persoane fizice şi persoane juridice, cu următoarele condiţii:
• cererea de participare la licitaţie (se completează la momentul depunerii conform modelului stabilit);
• actele de identitate ale participantului: copia extrasului din Registrul de stat pentru persoane juridice; copia buletinului de identitate pentru persoane fizice;
• documentul de plată care confirmă transferul acontului pentru fiecare lot în parte şi a taxei de participare la licitaţie;
• după caz, procură autentificată în modul stabilit de lege pentru participare la licitaţie.

Vedeţi mai jos lista completă cu vehiculele ce urmează să fie scoase în vânzare.
2
71,229
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!