Renault prezintă noul Captur R.S. Line cu condimente sportive. Francezii vor să atace T-Roc R?

12 Februarie 2021, 15:53
Denis Godorozea
Renault diversifică oferta în gama noii generaţii Captur cu o versiune cu aspiraţii sportive, numită R.S. Line. Dar, cum sugerează şi denumirea, crossover-ul cu acest pachet de decor nu va dispune de careva îmbunătăţiri tehnice de performanţă, deci e prematur să vorbim despre o concurenţă directă cu Volkswagen T-Roc R.
Precum şi celelalte modele franceze oferite cu pachete exterioare R.S. Line, Captur capătă un aspect exterior mai agresiv datorită barelor de protecţie restilizate, cu incizii de aer mai mari şi inserţii decorative originale. Însă designerii Renault nu s-au limitat aici, şi au pregătit chiar un soi de splitter integrat în partea inferioară a barei frontale, pe când la posterior are loc imitarea unui difuzor, dar cu două tobe trapezoidale de dimensiuni mari. Toate acestea finisate cu jante originale de 18 ţoli.
Un tratament similar a fost aplicat interiorului, unde inserţiile decorative au fost înlocuite cu unele noi, tot din plastic, dar care să imită fibra de carbon. Scaunele dispun de tapiserie de culoare neagră cu decor specific şi cusături contrastante de culoare roşie şi albă. Pe planşa de bord se regăsesc dungi roşii, care să inspire şi mai multă sportivitate. Mai important e că Captur în interpretarea R.S. Line include standard opţionale precum sistemul multimedia cu ecran tactil de 10 inch, conexiuni Apple CarPlay/Android Auto, sistem de încărcare wireless şi senzori de parcare faţă şi spate.
Pentru Captur R.S. Line sunt prevăzute două motorizări, dar ambele standard. Este vorba despre versiunea pe benzină TCe cu 140 CP şi varianta E-Tech Plug-In cu 160 CP la activ. Cel mai accesibil Captur R.S. Line porneşte în Europa de la 28,400 euro pentru tandemul dintre motorul pe benzină şi cutia manuală cu 6 trepte.
0
1,158
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!