(VIDEO) Cine provoacă altercaţiile: activiştii StopHam publică un nou video după valul recent de critici

16 Februarie 2021, 15:22
Redacţia PiataAuto.md
După ce acum o săptămână activiştii StopHam au publicat video-ul complet al raidului, în care doi dintre activişti au fost luaţi şi târâţi pe capota unui Chevrolet, comentariile în mediul online s-au împărţit în două tabere cu păreri foarte conturate. Pe de o parte, unii şi-au exprimat susţinerea pentru acţiunile activiştilor, iar pe de altă parte, alţii au venit cu acuzaţii dure în adresa lor, că anume ei ar fi cei care provoacă situaţii de conflict cu şoferii.
Astăzi cei de la StopHam au publicat un nou video, cu un nou raid efectuat după comentariile anterioare, pentru a demonstra cine provoacă altercaţiile şi cine e de obicei partea care manifestă comportament agresiv. În acest raid ei menţionează cu au încercat să evite cu totul vreo discuţie cu şoferii, stând pur şi simplu pe trotuar, în aşteptarea că şoferii îşi vor conştientiza greşeala şi vor de înapoi pentru a ieşi din zona interzisă.
Ce părere ai? Te-a convins noul video? Au dreptate cei de la StopHam în misiunea lor, acţionează ei corect în aceste raiduri?
1
3,636
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!