Cum a devenit acest V70 vechi cel mai scump Volvo vândut vreodată?

15 Martie 2021, 17:28
Denis Godorozea
Un Volvo V70 100% de serie a fost scos în vânzare în SUA pentru un preţ exorbitant, deşi nu face parte din vreo serie specială, nu este un model exclusiv sau modificat, dar nici un model clasic de valoare nu ar putea fi numit. Ei bine, are maşina asta "o piesă" specială, totuşi, iar culmea este că cel mai probabil îşi va găsi un nou proprietar, chiar dacă preţul indicat de vânzător este de 20 milioane dolari americani.
Acele "piese" speciale despre care am vorbit mai sus sunt ataşate, de fapt, de barele de protecţie din faţă şi spate — este vorba despre numărul de înmatriculare cu inscripţia "New York", unic de acest fel, emis în statul respectiv din SUA, şi unul dintre primele numere de înmatriculare personalizate eliberate de autorităţile de la New York.
Numărul de înmatriculare "New York" a fost eliberat pentru prima dată la sfârşitul anilor 1970 şi de atunci, aproximativ jumătate de secol, a rămas în posesia unei singure familii. Maşina şi numărul au fost scoase în vânzare acum de fiul primului proprietar al acestui număr. Pe lângă combinaţia personalizată de litere, plăcuţele includ inscripţii cu denumirea statului New York şi "Empire State Building", numele unuia dintre cei mai renumiţi zgârie-nori de pe insula Manhattan, inima New York-ului.
Nu chiar toţi doritorii vor putea achiziţiona acest număr, doar cei mai înrăiţi fani ai oraşului, stabiliţi acolo. Asta pentru că legislaţia americană nu permite înmatricularea maşinii într-un alt stat decât acel în care locuieşte solicitantul.
0
2,455
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!