Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Pensionarului din Germania, care uitase unde şi-a lăsat Audi-ul acum o lună, i-a fost găsită maşina

24 Martie 2021 - 18:19
Redacţia PiataAuto.md
Acum câteva zile vă informam despre un caz cu totul neobişnuit, ba chiar un pic nostim din Germania.
Poză simbol

Un pensionar avusese parte de o zi tumultoasă tocmai o lună în urmă, când soţia sa întârziase mult din cauza unei defecţiuni la maşina ei, apoi el urcase în maşina sa şi pornise în căutarea ei, apoi acesta se rătăcise într-un final şi a fost ajutat să-şi cheme un taxi spre casă, lăsându-şi maşina într-o parcare. Problema era că pensionarul uitase unde anume îşi lăsase maşina şi s-a adresat la poliţie abia după o săptămână de gândire. Iar după o lună, poliţia aşa şi nu reuşise să-i identifice maşina — un Audi A3 Sportback în valoare de circa 30,000 euro, aşa că ceruse ajutorul publicului.

Ei bine, mulţi dintre voi aţi presupus în comentarii că maşina şi-a luat demult calea unor ţări estice din parcarea în care fusese lăsată şi că de fapt, poliţia ar trebui să o caute deja în cu totul alte state, iar presupunerea era cât se poate de logică şi motivată, dacă ne uităm la câte maşini furate ajung a fi reţinute, spre exemplu, la hotarul dintre România şi Moldova în ultima perioadă.
Poză simbol

Totuşi, pensionarul uituc din Germania a avut noroc. Audi-ul său a fost găsit staţionând în aceeaşi parcare în care a fost lăsat o lună în urmă. S-a dovedit că parcarea era una din orăşelul Gerlinger Waldsiedlung, la circa 20 de km de orăşelul unde trăieşte bătrânul, Boblingen. Indiciul a fost oferit poliţiei de către un alt şofer care intrase în acea parcare şi observase acel Audi A3 Sportback, cu plăcuţe de Boblingen, despre care auzise că-l caută poliţia.

Aşa că acum pensionarul poate merge să-şi ia Audi-le acasă.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter