Poliţia portugheză a găsit o nouă misiune pentru un Nissan GT-R confiscat, livrări rapide de organe

29 Martie 2021, 10:32
Denis Godorozea
Garda Naţională din Portugalia a relatat despre noul job căpătat de un Nissan GT-R R35 confiscat — coupe-ul sportiv va fi utilizat de autorităţi pentru a salva vieţi, urmând să fie implicat în serviciul de livrări urgente de organe pentru persoanele ce au nevoie de un transplant.
Maşina a ajuns în posesia jandarmeriei portugheze după ce a fost ridicată ca sechestru din cauza activităţilor ilegale comise de fostul ei proprietar. Alergând iniţial, probabil, în afara legii, acest Nissan GT-R va servi acum scopurilor caritabile, urmând să transporte în regim urgent organele donatorilor în oraşele Lisabona şi Porto.
Până a ajunge în serviciul Gărzii Naţionale, maşina a fost pregătită şi marcată conform standardelor autorităţilor portugheze, cu o livrea de culoare galbenă aplicată pe vopseaua de bază a caroseriei, iar de calandru şi plafon au fost ataşate semnale luminoase şi sonore. Cu un GT-R în dotare, pacienţii vor beneficia de livrări rapide de organe, or cu un V6 twin-turbo de 3.8 litri sportiva japoneză poate accelera de la 0 până la 100 km/h în doar aproximativ 3 secunde, iar în funcţie de versiune şi acest timp poate fi redus.
0
1,605
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!