Ruşii de la Aurus au publicat imagini cu prima lor motocicletă de serie, una 100% electrică

11 Martie 2021, 09:27
Denis Godorozea
Compania rusească Aurus a prezentat imagini cu prima motocicletă din gamă — aceasta va fi disponibilă în multiple versiuni, inclusiv cu ataş, dar va avea exclusiv un substrat tehnic 100% electric. Deocamdată motocicleta debutează în formă de prototip, dar se pare că testele se află acum la etapa finală, urmând să fie produsă o serie de câteva zeci de unităţi destinate instituţiilor de stat.
Anterior ruşii au înregistrat designul viitoarei motociclete şi se pare că prototipul dezvăluit acum nu a suferit careva modificări estetice. Conform informaţiilor preliminare, motocicleta electrică va fi propulsată de un motor capabil de 190 CP, iar cea mai rapidă versiune va putea accelera până la 100 km/h în 3.7 secunde. Capacitatea bateriei şi autonomia maximă nu au fost, însă, dezvăluite deocamdată.
În schimb, ruşii au publicat mai multe imagini cu motocicleta Aurus, în diverse versiuni, precum una cu ataş, una destinată poliţiei de patrulare şi una pentru pompieri. Totodată, Aurus-ul cu 2 roţi apare şi într-o versiune mai stilată, cu design clasic, iar aceasta cel mai probabil va fi destinată mass-market-ului, urmând să fie disponibilă pentru achiziţie în showroom-uri alături de sedanurile Senat.
La ora actuală ruşii nu oferă careva informaţii despre termenii de lansare. Iniţial motocicleta electrică va fi furnizată exclusiv instituţiilor guvernamentale, precum paza de stat, poliţia şi serviciile de intervenţie. Conducerea companiei sugerează că arhitectura motocicletei permite multiple transformări, astfel încât aceasta să devină disponibilă şi pentru toţi doritorii.
0
1,862
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!