Un proprietar de Tesla Model 3 a rămas blocat la priză timp de 15 ore din cauza unei erori

23 Martie 2021, 09:25
Denis Godorozea
Un proprietar de Tesla Model 3 povestit pe reţelele de socializare că a rămas blocat timp de peste 15 ore la o priză de încărcare la o staţie Supercharger, pentru că nu putea întrerupe firul blocat în priză. Bărbatul a fost nevoit să apeleze la ajutorul administratorilor staţiei de încărcare, însă nici aceştia nu au putut rezolva în termen scurt problema.
*Imagine simbol

Ca şi alte electromobile şi maşini cu sisteme plug-in de propulsie, modelele Tesla au inclus un sistem de blocare a firului de încărcare atunci când este conectat cu priza maşinii — acesta poate fi deblocat doar de proprietar, pentru a preveni acţiunile răufăcătorilor atunci când maşina nu este supravegheată. În cazul acestui Model 3, conectat la una din staţiile Supercharger din oraşul Pinellas Park, statul Florida, lacătul nu putea fi deblocat nici manual, dar nici prin intermediul sistemului multimedia de la bord.

Se pare că serviciul de asistenţă a încercat să intervină în acest caz doar la distanţă, online, or proprietarul maşinii a povestit că la staţie nu a intervenit vreun angajat Tesla. Maşina a fost deblocată abia în dimineaţa zilei următoare, când venit la faţa locului, şoferul a deblocat de sine stătător încărcătorul fără careva dificultăţi, având bateria, fireşte, încărcată complet.
*Imagine simbol

Proprietarul maşinii a relatat că a recepţionat un apel din partea serviciului de asistenţă abia după două ore de când a reuşit să-şi deblocheze maşina, când istorioara sa a devenit virală în mediul online american. Potrivit reprezentanţilor Tesla, un angajat al companiei a mers să inspecteze staţia vizată, pe când proprietarul Model 3 a mers cu propria maşină la cel mai apropiat service pentru a stabili care a fost, totuşi, problema.
0
2,343
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!