(VIDEO) Accident surprins aseară în Chişinău, la limita schmbărilor culorilor de semafor

15 Martie 2021, 08:49
Redacţia PiataAuto.md
Un accident aproape clişeic a fost surprins aseară în centrul Chişinăului, la intersecţia străzilor Kogălniceanu şi Armeanească. Zicem clişeic, pentru că s-a produs exact la momentul schimbărilor culorilor semafoarelor din intersecţie şi ridică din nou subiectul necesităţii de a nu porni în intersecţie mai devreme decât e permis, chiar dacă culoarea în schimbare a semaforului pare să încurajeze începerea deplasării.
De fapt, din imaginile video surprinse de o cameră de bord a unui alt automobil, se poate vedea că SUV-ul Hyundai Tucson, înainta încet pe strada Kogălnceanu, şi a decis să intre în intersecţie fără a opri, înainte de aprinderea culorii verzi a semaforului său. Totodată, dinspre Armenească în acel moment venea un alt SUV, de model Toyota RAV4, care pare să-şi fi finalizat regulamentar manevra în intersecţie. Doar că a urmat impactul cu Hyundai, cu deteriorarea ambelor automobile.

Din spusele autorului filmării, toţi ocupanţii de la bordul celor două automobile s-au ales doar cu sperieturi şi sunt în afara oricărui pericol.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Vadim Covali
0
1,159
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!