(VIDEO) Cu Maserati, în spatele ambulanţei în Chişinău, profitând de girofarul ei

20 Martie 2021, 19:36
Redacţia PiataAuto.md
Situaţia asta o vom recunoaşte mulţi dintre noi, pentru că, din păcate, din când în când, observăm asemenea cazuri de abuz şi lipsă de respect din partea unor şoferi din Chişinău.
E vorba de situaţia în care o ambulanţă trece cu girofarul pornit pe o stradă aglomerată, iar şoferii îi croiesc o traiectorie, în mod evident, ca aceasta să poată trece cât mai repede. Doar că în spatele ambulanţei apare câte un şmecher, care se consideră îndreptăţit să fenteze spaţiul tocmai creat de ambulanţă, pentru ca să înainteze el mai repede prin trafic şi să se folosească de girofarul ambulanţei.
Anume o asemenea situaţie a fost surprinsă de curând în Chişinău, pe strada Vasile Lupu, atunci când în urma ambulanţei şi-a făcut loc un Maserati, care a înaintat pe contrasens, ignorând orice regulă de circulaţie, pentru a se ţine în spatele ei. Sigur, mai există probabilitatea slabă ca maşina din spate să fie cumva în aceeaşi coloană cu ambulanţa, însoţind cumva pacientul, dar, de facto, nici măcar asta nu permite unei maşini civile să urmeze în asemenea mod o ambulanţă. Şi apoi, practica arată că de cele mai multe ori asemenea cazuri nu ascund decât şoferi tupeişti, care consideră că lor li se poate.

Tu ce părere ai de situaţia din video-ul de mai jos?
0
3,304
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!