Grile imense acum şi pe BMW Seria 5 E60. Kit de tuning pregătit de chinezi

5 Aprilie 2021, 13:17
Denis Godorozea
Deşi au generat valuri imense de critici în momentul apariţiei, grilele noilor generaţii BMW Seria 4 G82 şi versiunilor sportive M3 (G80) şi M4 par să fie foarte solicitate pe piaţa aftermarket. Mai devreme în mediul online au fost publicate imagini cu pachete de tuning pentru generaţiile precedente Seria 3 şi Seria 4, însă acum chinezii au reuşit să ne surprindă şi mai mult, lansând bare de protecţie similare pentru legendara generaţie Seria 5 E60.
Ca şi formă, noua bară de protecţie pregătită pentru Seria 5 pare să se inspire de la versiunile de performanţă M3 şi M4, cel puţin în structura interioară a calandrului şi prizele de aer din partea de jos a barei. Nu cunoaştem dacă pachetul de tuning este complet şi format doar din bara de protecţie nouă, însă aceasta poate fi deja comandată pe site-urile de profil din China. Forma grilelor, însă, nu prea pare să se combine cu capota standard a Seriei 5 E60, or nu este reliefată ca să completeze formele grilelor.
Bara frontală poate fi comandată fără vreun set complet de modificări, după care proprietarul Seriei 5 E60 va avea să o instaleze individual sau să apeleze la serviciile specializate. Bara indică un preţ de 2,500 yuani, ceea ce constituie aproximativ 324 euro, deci mai ieftin decât costă o bară originală de E60.
0
3,683
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!