(VIDEO) Era cu ochii în telefon? Momentul în care un taximetrist loveşte un automobil parcat pe strada Florilor din Chişinău

12 Aprilie 2021, 13:04
Redacţia PiataAuto.md
Un accident aparent inexplicabil s-a produs sâmbătă, 10 aprilie, pe strada Florilor din Chişinău. S-au ciocnit două automobile — un taximetru ce pare a fi o Skoda Roomster şi o Dacia Logan MCV. Modul în care s-a produs accidentul, însă e neobişnuit, momentul fiind surprins de o cameră de supraveghere din preajmă şi fiindu-ne expediat la redacţie de către o vizitatoare, pe nume Irina, căreia îi mulţumim.
Aşadar, din video se poate vedea că Dacia Logan MCV era parcată pe marginea drumului. Un taximetrist care merge aparent regulamentar pe drum, ajunge la un moment dat să intre din plin în colţul din dreapta faţă a Daciei, fără vreo frânare sau manevră de evitare. Prin urmare, nu putem decât să ne dăm cea mai logică întrebare — dacă nu cumva acesta era cu ochii în telefon în momentul accidentului, iar astfel cele 4.6 secunde, despre care vorbeam cu doar câteva zile în urmă ca fiind timpul mediu în care un şofer se distrage de la drum când priveşte ecranul telefonului, i-au jucat festa taximetristului şi au dus la provocarea acestui accident. Ştim că după accident taximetristul era la faţa locului, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, prin urmare versiunea unui atac cerebral sau a altei condiţii medicale se exclude.

Vezi accidentul surprins în video-ul de mai jos şi spune ce crezi, era taximetristul cu ochii pe telefon în momentul producerii acestuia?
0
1,704
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!