(VIDEO) Numere false şi sute de amenzi: un vlogger a provocat un accident de groază în centrul Moscovei

2 Aprilie 2021, 11:52
Denis Godorozea
Comportamentul agresiv şi setea de aventuri în plin trafic urban a dus la consecinţe inevitabile pentru un vlogger din Rusia, dar din nefericire şi pentru alţi participanţi la trafic, absolut nevinovaţi. În urma accidentului, o şoferiţă a fost transportată în stare gravă la spital, în secţia de reanimare, iar vlogger-ul s-a ales cu un dosar penal, dar ulterior lista acuzărilor ar putea fi mărită simţitor în urma neregulilor depistate de anchetatori.
Accidentul a avut loc ziua, chiar în centrul Moscovei, când traficul a fost extrem de încărcat. Vlogger-ul Edward Bil s-a aventurat cu viteză excesivă la volanul unui Audi RS6, manifestând comportament agresiv, schimbând haotic benzile de circulaţie ca să se strecoare printre maşini, până la un moment dat a pierdut controlul volanului şi a ieşit pe contrasens în plină viteză, unde în întâmpinare venea un Volkswagen Polo, circulând regulamentar. În urma impactului, cele două maşini accidentate iniţial au fost proiectate în alte 3 automobile angajate în trafic, printre care şi un Range Rover Evoque, care s-a ales cu întreaga parte frontală deteriorată. Persoanele implicate în accident nu au avut de suferit traumatisme grave, cu excepţia şoferiţei din Polo, rămasă blocată în fiarele maşinii şi transportată ulterior la spital.
Vlogger-ul aventurier s-a ales, astfel, cu dosar penal pentru provocarea accidentului rutier care a dus la vătămări corporale deosebit de grave, din culpă. Testele ulterioare au arătat că acesta nu a fost în stare de ebrietate în momentul producerii accidentului, însă nereguli au fost depistate la maşina condusă de acesta — un Audi RS6 de culoare albastră. Automobilul a fost surprins cu peste 560 încălcări în traficul rutier, peste 420 încălcări fiind comise pe parcursul ultimelor luni. Printre cele mai grave încălcări — depăşirea limitei legale de viteză cu peste 80 km/h. Automobilul nu aparţine vlogger-ului, iar mai grav este că în momentul producerii accidentului acesta avea ataşate alte numere de înmatriculare falsificate, care nu-i aparţin, iar în luna ianuarie a acestui an a fost scos din evidenţa organelor de stat, probabil, pentru a omite amenzile pentru încălcările comise.
Potrivit martorilor, imediat după accident vlogger-ul a luat locul pasagerului faţă în încercarea de a duce în eroare oamenii legii, sugerând că nu el a fost la volan. Mai mult ca atât, în faţa camerelor vlogger-ul s-a arătat deranjat de faptul că a fost filmat, invocând că nici nu a fost implicat în accident şi ar fi venit la faţa locului după producerea carnagiului în trafic. Ulterior, însă, acesta şi-a recunoscut deplin vina, sugerând că a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi în încercarea de a evita un alt accident.
0
5,026
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!