(VIDEO) Un nou raid masiv al poliţiei din Chişinău, al doilea în acelaşi loc, în două zile consecutive

12 Aprilie 2021, 08:31
Redacţia PiataAuto.md
După ce în noaptea de sâmbătă spre duminică poliţia din Chişinău a organizat un prim raid masiv cu filtre şi staţionări pe viaductul Centru-Botanica din capitală, pentru a verifica legalitatea aflării în oraş după ora 23, când în actualele condiţii ale stării de urgenţă aflarea e interzisă decât cu un motiv întemeiat şi cu o declaraţie precompletată, iată că în seara de duminică spre luni scenariul poliţiei s-a repetat cu exactitate — în acelaşi loc, a doua zi consecutivă.
Aşadar, ieri seară acelaşi viaduct a fost din nou plin de echipaje INSP, traficul a fost din nou îngustat până la o bandă cu filtre, pe ambele sensuri de circulaţie, iar şoferii au fost din nou verificaţi pentru motivele din care se află pe străzile oraşului după ora 23:00.
După primul raid, poliţia a anunţat că au fost amendate pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID un număr de 67 de persoane, unul din care era şi cazul unui şofer, ce pretindea a se îndrepta spre farmacie, despre care vă informam ieri. Câte persoane au fost amendate în cel de-al doilea raid, urmează să aflăm, cel mai probabil, azi.
Ce părere ai despre aceste raid-uri ale poliţiei? Ce părere ai despre interdicţia de a circula după ora 23:00, în vigoare în prezent în oraşele Chişinău şi Bălţi?

Sursa video: Facebook / grupul GBM
0
2,684
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!