Aproape premium, la preţ raţional: KIA dezvăluie designul şi habitaclul noului Sportage

31 Mai 2021, 10:37
Denis Godorozea
KIA se pregăteşte să prezinte publicului noua generaţie Sportage, a unui dintre cele mai solicitate SUV-uri din portofoliu. Acum coreenii au publicat câteva imagini teaser cu designul maşinii, deconspirat mai devreme aproape în întregime cu imagini neoficiale de pe linia de producţie, iar acum putem vedea şi habitaclul SUV-ului, care va face un pas imens înainte în raport cu generaţia actuală.
Experimentele cu designul vor continua şi în cadrul noii generaţii Sportage, iar noul SUV va fi cu totul diferit de ceea ce a oferit anterior KIA, chiar şi în raport cu gama actuală de modele. Imaginile teaser dezvăluie o parte din designul fasciei frontale, pe care am avut posibilitatea să o vedem în detalii anterior, dar şi designul posterior, unde Sportage va avea blocuri optice neobişnuite, cu noi semnături de tip LED.
Mai surprinzătoare sunt modificările pregătite la interior, unde Sportage va beneficia de o planşă de bord nouă, cu un ecran imens curbat, ce va include instrumentarul digital de bord şi ecranul tactil al sistemului multimedia. În acest sens, Sportage pare să se inspire de la modelele premium, precum e şi noul SUV bavarez BMW iX.
Debutul oficial al noii generaţii KIA Sportage va avea loc în următoarele săptămâni, în luna iulie pe piaţa domestică. Interpretarea dedicată pieţelor din Europa va fi prezentată în luna septembrie a acestui an şi va fi urmată de debutul comercial. Se pare că chiar şi în ciuda avansului tehnologic şi la nivel de echipări, Sportage va menţine un preţ atractiv în raport cu concurenţii în speranţa de a recuceri supremaţia în segmentul SUV-urilor bugetare compacte.
0
1,606
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!