(VIDEO) Un entuziast britanic are voie să circule pe drumurile publice cu maşinuţă pentru copii

11 Mai 2021, 17:29
Denis Godorozea
Un entuziast britanic pe nume James şi-a convertit maşinuţa pentru copii pentru a putea circula cu ea pe drumurile publice fără mari bătăi de cap din partea oamenilor legii. Acum replica compactă a lui Porsche Boxster poate fi văzută pe drumurile publice alături de automobilele tradiţionale, ba chiar mai poate rula cu viteză de până la 36 km/h!
În esenţă, acest Porsche Boxster micuţ purta cândva denumirea RiiRoo Super Sport XL, fiind o replică la scară cu motor electric destinată în exclusivitate copiilor. Ei bine, acum maşina dispune de anvelope pneumatice, faruri, indicatoare de viraj, stopuri, portiere, chiar şi un soi de centuri de siguranţă. Deci, este echipată cu toate cele necesare unui automobil capabil să circule pe drumurile publice, relativ. Totodată, maşina nu dispune de o careva suspensie asemănătoare celor ce le vedem pe automobile, dar nici James nu a izbutit să inventeze ceva la acest capitol, în consecinţă maşina nu este tocmai confortabilă pe denivelări şi desigur nu oferă vreun nivel decent de siguranţă şi stabilitate la viteze maxime.
Iniţial RiiRoo Super Sport XL a fost echipat cu un motor de 12 V cu 180 W, însă James l-a înlocuit cu unul de 24 V şi 650 W. Datorită acestei modificări maşinuţa poate atinge acum 35.4 km/h, iar cu bateria adiţională montată aici de James autonomia maximă a fost extinsă până la 6.4 km, suficient pentru o călătorie la cel mai apropiat market şi... prin interiorul marketului.
0
1,112
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!