Accident tragic aseară la Ialoveni: doi biciclişti loviţi de un microbuz, unul din ei a decedat. Problema cronică a bicicliştilor din Moldova

22 Iunie 2021, 09:44
Redacţia PiataAuto.md
Un accident tragic s-a produs aseară în raionul Ialoveni, la intrarea în satul Bălţaţi, în jurul orelor 21:50. Într-o curbă de traseu neiluminat, un Mercedes-Benz Sprinter s-a pomenit faţă în faţă cu doi biciclişti care se deplasau din direcţie opusă, lovindu-i pe cei doi.
Bicicliştii aveau ambii vârste de 15 ani, iar în urma impactului puternic, unul din ei s-a stins din viaţă până la venirea ambulanţei. Celălalt a fost preluat de medici la spital, împreună cu pasagerul din microbuz.

Poliţia, venită la faţa locului, l-a supus testării pe şoferul în vârstă de 65 de ani al microbuzului, constatând că acesta nu se afla în stare de ebrietate, avea permisul valabil şi actele în regulă.
Poză simbol

În acest context, poliţia vine cu nişte recomandări, care amintesc de problema cronică a bicicliştilor din Moldova, mai ales în afara capitalei — aproape nimeni nu are elemente de iluminare pe bicicletă, aproape nimeni nu poartă vestă reflectorizantă pe timp de noapte şi, din păcate, tot aproape nimeni nu poartă casca, atât de necesară pentru protecţia biciclistului. Cele trei elemente menţionate lipseau şi la bicicliştii din acest accident.
0
1,117
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!